مرتضی رحمانی موحد

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور با بیان اینکه در حال حاضر 9 درصد تولید ناخالص داخلی کشورهای جهان از محل صنعت گردشگری است، اظهار کرد: امروزه 6.5 درصد تولید ناخالص ایران به صنعت گردشگری باز می گردد و این مسئله در اشتغالزایی نقش بسیار مهمی دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری ایسنا منطقه کویر،“مرتضی رحمانی موحد” صبح امروز دوم دیماه در آیین احداث بزرگترین مجموعه تفریحی گردشگری سیرجان با اعلام این خبر تصریح کرد: جایگاه و تاثیرات گردشگری در اقتصاد، اجتماع و فرهنگ به گونه‌ای است که اقتصادی برابر با 1200 میلیارد دلار گردش مالی را مدیریت می‌کند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر 9 درصد تولید ناخالص داخلی کشورهای جهان از محل صنعت گردشگری است ، اظهار کرد: امروزه 6.5 درصد تولید ناخالص ایران به صنعت گردشگری باز می گردد و این مسئله در اشتغالزایی نقش بسیار مهمی دارد.

رحمانی موحد با بیان اینکه گردشگری صنعتی است که در درون خود مولد است تصریح کرد: گردشگری یک بن بست نیست، بلکه این صنعت می‌تواند خود را تکثیر کرده و به سرعت در جوامع گسترش پیدا کند و در دنیای کنونی اگر بخواهیم زندگی مردم را مدیریت کرده و به راحتی از کنار آن نگذریم، باید به صنعت گردشگری توجه کنیم.

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور ادامه داد: سرزمینی مانند ایران، با این اقلیم، میراث فرهنگی و طبیعی، آداب و رسوم، تاریخ و … در کمتر نقطه‌ای از کره زمین به صورت یکپارچه وجود دارد این در حالی است که 25 درصد کشور ما را کویر تشکیل داده که مورد توجه بسیاری از مردم دنیا قرار دارد.

وی با اشاره به قدمت و میراث تاریخی استان کرمان گفت: کرمان در قلب این سرزمین پرجاذبه، 3 جاذبه جهانی دارد و در آینده نزدیک نیز 2 جاذبه دیگر این استان به لیست میراث جهانی اضافه خواهد شد تا با 5 اثر ثبت جهانی، به نادرترین منطقه در کشور تبدیل شود که در درون خود چنین آثاری را داشته باشد ضمن آنکه آثار تاریخی، تنوع فرهنگی و اقلیمی نیز در درون این استان وجود دارد که می تواند کانون اصلی برنامه ریزی برای جذب گردشگر شود.

رحمانی موحد با اشاره به تاریخ و موقعیت شهرستان سیرجان نیز گفت: سیرجان هم اکنون محور مواصلاتی و مرکز اقتصادی استان کرمان است که به صورت ترکیبی، یکی از مزیت‌های منطقه نیز محسوب می شود.

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور افزود: منابع انسانی این شهرستان، فرهیختگان و همه کسانی که در عرصه‌های معنوی چه در تاریخ و فرهنگ و چه در دوران دفاع مقدس زبانزد هستند، سرمایه محسوب می شوند.

وی با اشاره به اینکه امروز برای ارج نهادن به همت مردم این شهرستان و استان دور هم جمع شده‌ایم خاطر نشان کرد: کرمان و کرمانی‌ها یک ید واحد محسوب می‌شوند و نمونه و الگوی خوب رفتاری در مناطق مختلف کشور محسوب می شوند و همگی زیر چتر مدیر ارزشی این استان، استاندار کرمان، به تلاش و تکاپو برای توسعه استان مشغول هستند.

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور با بیان اینکه میزان ورود گردشگران خارجی به استان کرمان در طول عمر دولت تدبیر و امید (2 سال گذشته) رشد 30 تا 35 درصدی داشته است، افزود: امیدواریم این روند همچنان ادامه داشته باشد.

رحمانی موحد استان کرمان را به عنوان محور مهم و موثر در صنعت گردشگری کشور دانست و خاطرنشان کرد: ما حساب ویژه ای بر روی استان کرمان در راستای تحقق اهداف بلندمان در مسیر توسعه گردشگری کشور باز کرده‌ایم.