رزرو هتل رزرو بلیط http://touristha.ir/alotour2.gif
شما اینجایید : خانه » اطلاعات ویزا » ویزا قطر

ویزا قطر

این مطلب را به اشتراک بگذارید :

qatari-visa

نحوه اخذ ویزا قطر

 مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای قطر:

  • اسکن رنگی از پاسپورت
  • مدرک شغلی به زبان انگلیسی

شرایط اخذ ویزا قطر:

ویزا قطر ۱ماه اعتبار دارد که شما می توانید ۲۸ روز در این کشور اقامت داشته باشید.

ویزا قطر حتما باید همراه با رزرو هتل باشد و فقط وچر چند هتل پنج ستاره خاص مورد قبول سفارت می باشد.

برای اخذ ویزا حداقل ۳ شب هتل رزرو می شود. به محض خروج مسافر از هتل ویزا باطل می شود. به همین دلیل اگر مسافر تمایل به اقامت بیشتر از ۳ شب در قطر را دارد باید در همان هتل رزرو خود را تمدید کند.

در صورت عدم تمدید رزرو هتل در کشور قطر ، مسئولین هتل به وزارت امور خارجه کشور قطر اطلاع داده و مسافر در هنگام خروج از کشور دچار مشکل می شود.

ثبت برند و شرکت به اسانی :ثبت برند
بهترین و زیباترین عکس های اینترنت در عکسفا :عکس جدید

کلیه حقوق مادی و معنوی مطالب اختصاصی برای توریست ها محفوظ است. کپی برداری از مطالب اختصاصی فقط با درج لینک منبع مجاز است.
اجرا و بهینه سازی توسط : سایت یو
بالا
به توریست ها امتیاز دهید