گردشگری درمانی

کره‌جنوبی برای تبدیل به مقصد نخست گردشگری درمانی جهان بر روی گردشگری بدون بیمه تمرکز کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایسنا، کره جنوبی در سال گذشته میلادی میزبان 400 هزار گردشگر درمانی بود که یک رکورد میان کشورهای جهان محسوب می‌شود.

به گزارش شین‌هوا، در سال‌های اخیر تلاش‌های زیادی از سوی کشورهای آسیایی برای توسعه بیشتر گردشگری درمانی صورت گرفته که علت اصلی آن سود بالای این گونه جدید از صنعت گردشگری به دلیل هزینه مبالغ هنگفت توسط گردشگران و زمان طولانی اقامت آنها در کشور مقصد است.

در این میان دولت کره‌جنوبی توجه خود را روی کشورهایی متمرکز همانند چین، هند، ترکیه، اندونزی، قبرس و چند کشور آفریقایی و عربی متمرکز کرده که تنها نیمی از جمعیت آنها تحت پوشش بیمه درمانی قرار دارند.

در حال حاضر بیشتر گردشگران درمانی کره‌جنوبی از آمریکا کانادا،‌ استرالیا‌ و دیگر کشورهای اروپایی هستند که هزینه اعمال حراجی و به ویژه اعمال جراحی زیبایی در آنها بسیار بالاست. در این شرایط دولت کره‌جنوبی امیدوار است با این اقدامات روند رشد سالانه 20 درصدی گردشگران درمانی این کشور ادامه یافته و این کشور در سال 2015 میزبان حدود 600 هزار گردشگران درمانی باشد.

بر اساس آمارها، کره‌جنوبی در سال 2000 تنها یک میلیارد دلار از محل گردشگر درمانی درآمد داشت که این رقم در سال گذشته میلادی به 10 میلیارد دلار رسید و سالانه 20 تا 25 درصد به آن افزوده می‌شود.

در این راستا دولت کره‌جنوبی از سال‌ها قبل اقدام به تاسیس چند شهرک گردشگری درمانی در حومه‌ شهر سئول‌ کرده که در آنها خدمات ویژه گردشگری درمانی شامل جراحی پلاستیک‌، طب شرقی‌، مراقبت‌های پوستی و دندانپزشکی به گردشگران ارائه می‌شود. در این شهرک‌ها همچنین علاوه‌بر مراقبت‌های پزشکی غذاهای گیاهی با خاصیت دارویی به گردشگران عرضه شده و آنها با ورزش یوگا نیز آشنا می‌شوند.